Резервирайте

Контакти

Свържете се с нас, за да резервирате стая или апартамент

КОНТАКТИ 2019-03-12T12:25:13+00:00

Адрес

Елате на място, за да запазите стая или апартамент

Адрес

гр. София, бул. „Княгиня Мария Луиза“ №20

Обадете ни се

Обадете ни се, за да запазите стая или апартамент

Обадете ни се

Обадете ни се на 02 980 7895 още днес!

Изпратете ни имейл

Пишете ни още днес, за да запазите стая или апартамент

Изпратете ни имейл

Пишете ни на hotel@gloriapalacehotel.bg още днес!

ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ ДНЕС

Запазете стая или апартамент в центъра на София!

До хотел Глория Палас можете да стигнете лесно от почти всяка точка на София, тъй като той се намира в самия център. Важно е да знаете, че освен с хотела в центъра, разполагаме с още един хотел в подножието на планината Витоша – „Глория Палас – Хотел Дипломат“ в квартал Горна баня, така че ако си хващате такси е добре да уточните, че става въпрос за хотела в центъра, намиращ се на бул. „княгиня Мария Луиза“ №20.

Ако идвате от летище София, можете да си хванете както метро, така и такси. Цената на метрото е 1.60 лв. в посока, но можете да си вземете и целодневна или седмична карта. Цената на таксито варира в зависимост от натовареността на трафика, но би трябвало да бъде в порядъка на 10-15 лева, тъй като са към 10-11 километра.

Ако идвате от Централна гара или Централна автогара, можете да хванете както трамвай, така и автобус или такси. Цената на градския транспорт е 1.60 лв., а таксито не би трябвало да ви струва повече от 4-5 лв. Разбира се, ако не носите много багаж ще можете да се придвижите и пеша, тъй като и двете гари се намират на около километър и половина от хотела.

Ако идвате от друга точка на София, можете да ни се обадите или пишете и ще ви кажем най-удобните начини за придвижване.

Очакваме Ви!