Резервирайте
Loading...
НАЧАЛО 2019-06-07T12:50:26+00:00

ДОБРЕ ДОШЛИ В

Хотел Глория Палас!

Насладете се на спокойна и красива почивка в уютния Хотел Глория Палас, намиращ се в самия център на древната столица София. Ще познаете автентичният хотел по живописната арт фасада, а благодарение на това, че хотелът се помещава в историческа сграда на 19-ти век, ще можете да усетите истинския дух на град София. Въпреки историческата сграда, стаите и апартаментите са модерни, уютни и обзаведени с всички съвременни удобства за този клас хотели.

ВИЖТЕ ОЩЕ
РЕЗЕРВИРАЙТЕ

В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

Стаи и апартаменти

Насладете се на София и всички забележителности в района!

Хотел Глория Палас се намира в центъра на София, в непосредствена близост до Историческия музей на София, на 1 минута пеша от Централните хали и на 5 минути пеша от площад Независимост и сградата на президента.
РЕЗЕРВИРАЙТЕ
„Изключително любезен персонал! Добра локация, чисти стаи. Препоръчваме!”

ОТЗИВ НА РОСАЛИНА РУСЕВА В BOOKING.COM

ДОПЪЛНИТЕЛНИ

Удобства в хотела

„Професионално отношение на персонала, добро местоположение, богата закуска, специално внимание към всеки гост – вече препоръчахме хотела на приятели и колеги!“

ОТЗИВ НА АЛБЕНА В BOOKING.COM

„Страхотен хотел. Отседнах в него за 4 нощи, когато бях по работа в София, България. Бих препоръчал този хотел на всички, защото освен всичко друго се намира и на много централно място в центъра на града.“

ОТЗИВ НА KIRSTON TOZER В GOOGLE MAPS

ОРГАНИЗИРАЙТЕ СЪБИТИЕ В ГОРНА БАНЯ

Хотел Глория Палас – Клуб Дипломат

Басейн и лятна градина

Ако ви е омръзнало от многото лудница, тълпи и забързания живот в центъра, Глория Палас е правилното място за вас! Откъснете се от ежедневието край басейна, заобиколени от зеленина и свеж въздух!

Ресторант и кафене със зелена градина

Дипломатически клуб Глория Палас разполага с три зали за срещи – Червен и Син салони, които са подходящи за срещи до 15 души, както и зимна градина, която може да поеме до 30 души.

Тенис клуб Дипломат

Ако сте любител на тениса, ТК Дипломат лесно би задоволил вашият интерес към този спорт. Тук се намират 4 червени корта (шамотна настилка) и 2 корта със зелена настилка (изкуствено покритие – търф трева).