Резервирайте

Контакти

Свържете се с нас, за да резервирате стая или апартамент

КОНТАКТИ 2019-09-26T07:17:36+00:00

Адрес

Елате на място, за да запазите стая или апартамент

Адрес

гр. София, бул. „Княгиня Мария Луиза“ №20

Обадете ни се

Обадете ни се, за да запазите стая или апартамент

Обадете ни се

Обадете ни се на +359 2 980 7895
или +359 2 980 7491 още днес!

Изпратете ни имейл

Пишете ни още днес, за да запазите стая или апартамент

Изпратете ни имейл

Пишете ни на hotel@gloriapalacehotel.bg още днес!

ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ ДНЕС

Запазете стая или апартамент в центъра на София!

До хотел Глория Палас можете да стигнете лесно от почти всяка точка на София, тъй като той се намира в самия център. Важно е да знаете, че освен с хотела в центъра, разполагаме с още един хотел в подножието на планината Витоша – „Глория Палас – Хотел Дипломат“ в квартал Горна баня, така че ако си хващате такси е добре да уточните, че става въпрос за хотела в центъра, намиращ се на бул. „княгиня Мария Луиза“ №20.

Ако идвате от летище София, можете да си хванете както метро, така и такси. Цената на метрото е 1.60 лв. в посока, но можете да си вземете и целодневна или седмична карта. Цената на таксито варира в зависимост от натовареността на трафика, но би трябвало да бъде в порядъка на 10-15 лева, тъй като са към 10-11 километра.

Ако идвате от Централна гара или Централна автогара, можете да хванете както трамвай, така и автобус или такси. Цената на градския транспорт е 1.60 лв., а таксито не би трябвало да ви струва повече от 4-5 лв. Разбира се, ако не носите много багаж ще можете да се придвижите и пеша, тъй като и двете гари се намират на около километър и половина от хотела.

Ако идвате от друга точка на София, можете да ни се обадите или пишете и ще ви кажем най-удобните начини за придвижване.

Очакваме Ви!