Резервирайте

Хотел Глория Палас

Хотел с традиции в центъра на София.

ЗА НАС 2018-12-10T20:21:06+00:00

ДОБРЕ ДОШЛИ В

Хотел Глория Палас

За нас:

Насладете се на спокойна и красива почивка в уютния Хотел Глория Палас, намиращ се в самия център на древната столица София. Ще познаете автентичният хотел по живописната арт фасада, а благодарение на това, че хотелът се помещава в историческа сграда на 19-ти век, ще можете да усетите истинския дух на град София. Въпреки историческата сграда, стаите и апартаментите са модерни, уютни и обзаведени с всички съвременни удобства за този клас хотели.

Усетете София:

Тъй като сме частен, семейно управляван хотел, персоналното обслужване за всеки клиент е особено важно за нас. Искаме да извлечете максимума от престоя си в красива София, така че денонощно сме на Ваше разположение. Ще се радваме да Ви помогнем допълнително ако имате въпроси относно престоя си или търсите съвет и вътрешна информация за Вашето посещение в София.

Централно разположен:

Всичките ни гости наистина оценяват прекрасното ни разположение. В близост до нашият хотел се намират много от забележителностите на София, а до тези, които са малко по-далече, можете да използвате метрото, чиято спирка е на 2 минути пеша от хотела. По самия булевард „Княгиня Мария Луиза“ са разположени Централните софийски хали, Лъвов мост, Централният универсален магазин (ЦУМ), църквата „Света Неделя“, джамията „Баня баши“, а съвсем близо са разположени Централна минерална баня, различни древни разкопки, както и сградите на институции като Президентството, Министерския съвет, сградата с офисите на народните представители (бившият Партиен дом), покритият с жълти павета площад „Княз Александър Първи“ и др.

Заведения и шопинг:

В края на булевард „Княгиня Мария Луиза“ започва пешеходната зона на булевард „Витоша“, на която се намират едни от най-известните модни бутици и дневни и нощни заведения в София.

В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

Стаи и апартаменти

0
Летище София
0
Автогара София
0
Метро Сердика
„Изключително любезен персонал! Добра локация, чисти стаи. Препоръчваме!”

ОТЗИВ НА РОСАЛИНА РУСЕВА В BOOKING.COM

„Професионално отношение на персонала, добро местоположение, богата закуска, специално внимание към всеки гост – вече препоръчахме хотела на приятели и колеги!“

ОТЗИВ НА АЛБЕНА В BOOKING.COM

„Страхотен хотел. Отседнах в него за 4 нощи, когато бях по работа в София, България. Бих препоръчал този хотел на всички, защото освен всичко друго се намира и на много централно място в центъра на града.“

ОТЗИВ НА KIRSTON TOZER В GOOGLE MAPS